TINA

I’m a 21 year old half Norwegian and half Chinese girl who was born in Oslo, Norway August 19th
in 1997. I grew up in a smaller city called Tønsberg, but moved back to Oslo after 10 years. I’ve
worked a lot within the fields of video production, social media and journalism. I started my first
internship when I was 16, been a content creator for several years and later moved on to being
responsible for the SoMe channels owned by bigger companies. Today I’m a freelancer/run my
own company called Mondelia Media, where I among other things film and edit videos for other
companies and artists.

litt mer om

Min historie

Det var julaften. Jeg var 10 år gammel, og fikk mitt første videokamera. Fra den dagen tok jeg utallige klipp av mine venner og meg – alt fra klipp fra hverdagen, til nyhetssendinger og musikkvideoer. Jeg tok også danse- og pianotimer, og var (og fortsatt er) utrolig glad i musikk.

Som 13-åring fikk jeg produksjonsstøtte på 20,000kr fra Frifond til å lage en kortfilm. Jeg skrev manus, filmet, klippet og spilte selv i filmen sammen med vennene mine. En uke etter jeg fylte 14, kom filmen på SF kino. Den største salen på kinoen var overfylt, med over 100 gjester godt plassert.

Så begynte jeg å poste videoer på YouTube, og fikk samtidig praksisplass i magasinet Topp som 16-åring. Det var her det begynte å ta av, og da jeg fikk en fot innenfor mediabransjen.

Før jeg visste ordet av det, intervjuet jeg kjendiser, hadde jeg meetups i Oslo og Bergen, hadde foto- og film-oppdrag, startet mitt eget firma, ga ut egen neglelakk som ble den mest solgte i neglelakk-kolleksjonen med andre YouTubere, slapp min første låt og musikkvideo, plutselig var det hele fire låter ute, jeg ble redaktør i Norges andre ungdomsmagasin, og jeg ble tilbudt å være med i sesong 1 av “Generasjon Z”.

Ord kan ikke beskrive hvor rart det er for meg å tenke tilbake på tiden som liten jente som ønsket at jeg en dag skulle få til ting som beskrevet over. Fått over 20 000 følgere på youtube og mange millioner visninger på sosiale medier. Jeg er så takknemlig og glad for å ha fått oppleve så mye, og jeg håper at gjennom bloggen min – kan jeg inspirere deg til det samme.