Travel feeling

Annonse – Hotellopphold sponset av Clarion Hotel The Hub.

Jeg gleder meg til å reise igjen. Bare det å være turist i egen by og bo på hotell gir meg litt av den følelsen jeg elsker. Jeg gleder meg til å reise og utforske, lese, føle meg litt utrygg fordi jeg er langt borte, men føle meg trygg fordi jeg gjør noe som gir meg noe. Ikke pga noen bilder, ikke pga skole, ikke fordi jeg samfunnet sier jeg må – men fordi jeg sier selv jeg må, for meg selv.

Kjæresten og jeg var så heldige å ha et opphold på The Hub, og kost oss i den sofistikerte atmosfæren i The Hub Bar med avokado sandwich, nytt stillheten ellers på hotellet og de flotte, fine lokalene. Klager virkelig ikke på utvalget frokosten heller. Har kun vært her i forbindelse med Stordalen sitt foredrag rundt “Endelig mandag” ift til et samarbeid med Strawberry Publishing, og da jeg fikk med et familiemedlem inn på hotellet for å sjekke om Justin Bieber var der.

Bilder tatt med A7iii.


Tatt med iPhone 11 Pro Max.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *