Epilog

Sol og en lett bris – favorittværet. Jeg står og lukker øynene, kjenner pusten gå sakte, men sikkert inn og ut, mens solen treffer hudoverflaten og den lette brisen streifer ansiktet.

Jeg kjenner på en god, småstolt følelse av å ha bært de tunge tingene inn i bilen sammen med min kjære, og han romsterer rundt i bilen mens jeg prøver å ikke se ut som en raring mens jeg står der og lukker øynene. Men etter et par sekunder slapper jeg av og tenker at det er nok bare han isåfall som ser det uansett.

Jeg er så glad for at solen er tilbake. Følelsen av at leiligheten ser ryddigere ut og har en litt annerledes stil i dag. Jeg gleder meg over at jeg klarer å ta det litt med ro for tiden. Setter pris på at jeg er såpass frisk.

Gleder meg over spennende ting som skal skje i hverdagen framover.

Denne dagen føles ut som en epilog. Og at vi nå straks begynner på en ny bok.

One thought on “Epilog

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *