Gnist(en)

På en måte vil jeg si at jeg må slutte å være så nattdyr fordi det fucker opp døgnrytmen, på en annen måte… That’s just who I am. Blir bedre når ferien er over. Forhåpentligvis (?).

Jeg har scrollet gjennom alt fra TikTok til Gud bedre vite hva, skrevet søknad til noe for moro skyld, sendt mlder til kjæresten som han våkner opp til i mrg, fikset på hjemmesiden til mondelia.no etc. En ting jeg gjorde på hjemmesiden var å oppdatere “Presse”-siden (ble litt inspirert da jeg så på kjæresten sin hjemmeside som han lanserte i dag), og da fant jeg flere artikler fra mine tidligere Topp-tider i Aller Media. Rart å tenke på at jeg var bare 16-17 år da + jeg følte jeg var nærmest på toppen av verden.

På en måte ble jeg nesten litt småskuffet med tanken over at jeg hadde så for meg hvordan ting skulle bli og hvordan veien var lagt opp, men noe som jeg har blitt mer naturlig god på i det siste er at de følelsene og tankene blir til ny motivasjon, eller flyttes over til å fokusere på hva jeg er gira på nå. For i dag har jeg bl.a. lest i en bok om markedsføring og faktisk gjort noe praktisk med det, fått mye av det jeg har lært ned på papir (tastatur), inspirert av arbeidet til S og at vi jobber side om side.

Høsten blir bra, føler jeg. I tillegg til en god, kreativ gnist som smyger seg sakte, men sikkert tilbake…?

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *