Vi gikk masse (Gåtur, aksjer, mat, spill)

Hei og hopp!

Dette har vært en ganske fin, men rar dag. På en måte er ferie deilig – på en måte er det dritkjedelig.

Jada jada, det er hva man gjør den til… 🙂

Dagen startet med litt spilling (ja, denne sommerferien er jeg back to my gamer roots), og deretter gikk jeg til Tjuvholmen og møtte på kjære Kari. Funfact: Kari komplimenterte kortfilmen min på UKM da jeg gikk på ungdomsskolen, og så møttes vi igjen på en revyfest hvor vi gikk på samme VGS. Rar historie. Men litt søtt og gøy.

Vi gikk helt til National, opp til Hegdehaugsveien (spiste salat/drakk iskaffe og farris på Litteraturhuset), oppover Bogstadveien, og til Frogner. Der endte vi opp med en liten cafétur til.

Innså at mine første aksjer som lå på markedet ble solgt. Avkastning på omtrent 30%.

Deretter spilte jeg altfor masse mer, til jeg ble rar i hendene.

Spiste middag med familien (Fisk, salat og ris).

Fikk en så utrolig hyggelig melding fra Nina (en kunde av Mondelia Media) ang. blomstene jeg spontant bestilte til henne i går som takk og gratulasjon for sesong 1 av MindZens med Nina Kristine.

Så kjente mot kvelden at jeg trengte litt endring og en tur ut igjen. Tok bysykkelen og syklet med en ganske tung sekk på ryggen.

Fikk angst.

Irriterte meg over at jeg fikk angst.

Klarte å konse på noe litt annet da en politibil kjørte opp i oppkjørselen.

Klarte å konse enda mer på noe annet da kjæresten ringte og vi lo og smilte og pratet og ertet hverandre (han ertet vel mest meg, tror jeg).

Spilt mer med Huskestue på TV-en. Elsker Huskestue.

Deilig å ha vært aktiv, kost meg med venner og familie, og fått alene-spilltid. Jeg kunne kanskje spilt bittelitt mindre. Men hva gjør man når man har ferie og ikke det er 25 varmegrader, egt?

Jo! Også jobbet jeg bittelitt/fikk fikset litt kjedelige voksenting. Bare litt kosejobbing. Ting som  gjøres. Men så føler jeg meg ganske heldig som lever et liv der jeg må fikse sånt. Ikke alle som har muligheter til å betale regninger. Noe å tenke på.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *