Å ikke være på bare ett sted

Jeg kom nettopp hjem fra en tur til hjembyen, som jeg ikke har besøkt på et år. Da jeg kom hjem innså jeg at jeg var jo her i går, men når man har vært i en annen by og gjort masse i underkant av 24 timer, så føles det mye lenger.

Jeg liker å ta turer ut av byen i blant. Sitte på toget og lese, høre på musikk, tenke. Jeg trenger mine stunder alene.

En ting jeg vet, er at jeg må flytte på meg iblant. Noen ser på det kanskje som stress: Å reise, flytte. Men jeg trenger endring – ofte. Ikke bare liker jeg det og vil det – jeg kjenner det er sunt for meg.

Jeg føler jeg lever litt ekstra. Alltid får nye impulser og nye tanker.

Jeg vet jo hva jeg vil.

Jeg liker å komme hjem til et ryddig hjem etter å ha vært et sted. I skrivende stund tygger jeg i meg en plantebasert yoghurt jeg kjøpte i går i Tønsberg.

Det blir litt småjobbing i morgen igjen, og så er det bare litt rolig, men viktig jobbing før ferie i juli.

Hadde det vært innafor å reise nå, hadde jeg hoppet på et fly til New York så snart som mulig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *