Eventyrlysten

I dag er en dag hvor jeg lar ting være litt mer som de faktisk er. Halve hjemmekontor-dagen har så langt foregått i sofaen hjemme, God Morgen Norge har stått på i bakgrunnen og kjæresten jobber ved siden av. Jeg orker ikke å mase på noen, orker ikke å presse meg til noe – bare spise, jobbe, skrive, høre, smake, være avslappet.

Senere i dag skal jeg møte noen venninner fra studietiden. Steffen skal ta bilder med noen fra et realityshow, rettere sagt Ex On The Beach.

Starten av uken var stressende, men nå roer den seg ned. Jeg fikk en slags rastløs følelse til tross at jeg var lei av stresset, men lot det passere forbi. Jeg føler meg mer “normal” i dag. Før så ville jeg altid gjøre noe med de rastløse følelsene. En tanke jeg får nå er at jeg kanskje faktisk ble rastløs fordi jeg var stresset? En slags test, kanskje? “Nå tror du at du bør gjøre mer, men nå burde du egentlig ta det med ro”?

I går hadde jeg en spennende dag. Etter jobb hadde jeg vegansk burgermiddag med en venninne jeg vokste opp med i Tønsberg som har flyttet til Oslo, og deretter dro vi ut til byen og møtte S og kompiser. Den kvelden syklet jeg, så på den blå himmelen som fortsatt var blå kl 9 om kvelden, tok en drink, følte meg eventyrlysten og glad.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *