Nydelig dag & Nostalgia

Woooooow!

FOR en fin dag. Grått, regn og et snev av sol her og der. Startet dagen med småkos med kjæresten, spiste frokost, lade batteriene (på flere måter, som jeg nevnte på snap) til innspilling, gjorde litt jobbgreier, dro ut med S og innom Elkjøp for å kjøpe et minnekort, dro til byen og kjøpte juice og iskaffe, dro til Lingling på Aker Brygge og spilte inn til en kommende serie (se opp for MindZens med Nina Kristine) med Annette Numme, Nellie (Krokstad) og Ole Johannes (Ferkingstad). Michelle som er for tiden praktikant i Mondelia Media og Marcus var også present, samt S.

Innspillingen gikk skikkelig vellykket – og deretter dro fire av oss på Olivia, hvor S og jeg tok den fantastisk nydelige forretten Focaccia Sarda (S elsker den). Deretter dro vi på vårt gamle kontorlokalet for å sjekke posten (og tok oss en Pingpong-runde eller 5), og så dro jeg og hadde min første salong-time på lenge og fikk meg en skikkelig fotbehandling. Jeg sliter ofte med skikkelig tørre og sprukne hæler, og nå fikk jeg fikset det – endelig! Jeg hadde en fin samtale med hun som driver salongen, og det var en skikkelig hyggelig samtale som gjorde meg i enda bedre humør. Vi snakket om og delte gründer-opplevelser. Også snakket vi også om et kanskje potensielt samarbeid…?

Handlet litt på butikken på veien hjem, vinket til pappa gjennom vinduet på trikken før den kjørte videre til der kjæresten og jeg bor, pratet på telefon med pappa, tok en dusj da jeg kom hjem, viste stolt fram føttene til kjræesten, danset til en TikTok-video og endte opp med å poste en halv-innøvd dans (men likevel OK+), skrev utkast til en mail, koste med kjæresten, skrev litt mer, jobbet litt mer – og nå hører jeg på låter fra forrige tiår og koser meg gløgg. Føler på en helt spesiell lykkefølelse hvor jeg bare tar inn gleden av musikken jeg hører på. Shiet, så deilig.

Nostalgia.

Hva ga meg så mye energi i dag? En blanding av fine mennesker, å føle meg i mitt ess som innspillingsleder og lage en hyggelig serie, spise god mat og drikke, deilig fotbad og endelig få fikset på de stakkars føttene mine, gode samtaler, bli kjent med nye mennesker, kos fra kjæresten, danse og musikk? 

Herregud, så heldig jeg er.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *