En lørdag i 2020

Ting går i perioder. Nå er jeg inni en litt rar periode. Det går OK. Kanskje det er fordi det ikke ble noe fredagstaco i går…

Neida, det har vart litt lenger enn fra i går. Jeg merker jeg ikke er så keen på mange avtaler og planlegge så mye oppmøte for tiden (tenk at jeg klarte fem ting om dagen før – nå blir jeg stresset av 1-2), det er litt vanskeligere å stå opp tidlig om morgen (men jeg var kanskje unormalt keen på å sprette opp av sengen før denne perioden), noen følelser blir litt mer forsterket/dype enn det som kanskje er sunt.

Men jeg har familie, venner og kjæreste og en jobb jeg er glad i, mat og ny sesong av Keeping Up With The Kardashians og det er nydelig sol for tiden, så jeg føler meg OK.

Jeg har det også gøy med å poste ting på Insta og TikTok, og merker på en del kreativ inspirasjon og god følelse der. Også elsker jeg å kaste frisbee med kjæresten. Og kose.

Meg som ser på KUWTK akkurat nå og blogger, faktisk. ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *