Livet skinner (minst) like sterkt som solen

Jeg nyter livet for tiden.

Veldig.

Solen skinner dag etter dag, jeg gleder meg til å jobbe hver eneste dag, å se kjæresten min, ta tak i utfordringer fordi jeg vet det vil føre med seg godt.

Jeg gleder meg til å spise det jeg har i brødboksen, i snacks-skapet og drikke iskaffen som er i kjøleskapet.

Jeg sender meldinger til mamma, pappa og familievenner og venner.

Rart å tenke på at jeg kunne opptil flere ganger i uken poste dype, triste sitater.

I dag var Steffen og jeg ute og gikk tur med kompisen vår Marcus. Vi snakket om alt og ingenting. Vi mimret tilbake til gamle tider. Det er rart hvordan livet mitt har forandret seg så innmari – alt fra omstendigheter, hvordan dagene ser ut, til hva jeg holdte på med – ikke bare på det større plan, men også “mindre” handlinger.

Jeg er ganske trøtt. Jeg har vært streng på rutinene mine de to siste ukene. Jeg vil være der for teamet mitt fra kl 9 om morgen.

Nå ligger jeg inne på soverommet etter å ha gofflet (?) i meg en pizza, og merker jeg er litt trøtt. Våknet litt i natt og kjente det var litt hardt å stå opp i morges – men det gjør det litt enklere når du gleder deg til en ny dag (+ når man må på do).

Jeg elsker at det er lyst så lenge. En av de større grunnene til at jeg elsker Norge.


Vet ikke hvorfor ikke alle bokstavene i “curious” kom med, men har prøvd å fikse på det minst 5 ganger nå så har akseptert det. Det ble jo egt litt kult da? Hehe.

Lånte kjæresten sin jakke i dag. ♥

Det er først når jeg ser igjennom dagens bilder at jeg innser hvor mye vi har fått gjort: Jobbet på café, møtt på et familiemedlem tilfeldig etterpå, møte på kompis og sitte i solen og spise is.

Silje og jeg har forresten sluppet ny pod-episode med Kiwi-stjernen Lise Frønes. Du kan se/høre den her på YouTube, eller høre den der du hører podcast. ☺️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *