Spørsmål og svar

Bor du hos foreldrene dine nå?

Nei, bor i en leilighet med kjæresten 🙂

Hvordan har du forandret deg det siste året?

Jeg er mye mer “chill” på karrierefronten, og er mer opptatt av å utvikle meg og få gode ferdigheter enn å nå visse tall og mål uten mening. Jeg er mer til “ro” med hverdagen, og har funnet masse glede i andre ting enn bare jobb, reise og tanken på ting som ikke er rundt meg. Har også mye mer livserfaring innenfor andre ting, og ikke bare erfaring jobbmessig. Har vokst veldig.

Ser ut som du trives med å være entreprenør. Kunne du tenkt deg å få jobb i et annet firma enn ditt eget i framtiden?

Kanskje, ja – men kommer veldig an på jobben. Jeg vet mer av hva jeg liker i dag og er mer sikker på hva jeg vil og meg selv. Jeg ser jeg trives med en lederjobb, hvor det er en del å gjøre, å føle meg nyttig i jobben og at jeg har en tydelig rolle er veldig viktig for meg, og føle at jeg har noe nytt å komme med og at jeg kan bidra. Jeg liker å føle at man har en familie på arbeidsplassen, så noe innenfor HR kunne feks også vært interessant. Har også skjønt at jeg liker administrativt arbeid, noe kanskje noen synes er rart siden jeg er en kreativ sjel – men jeg tror man kan like/være begge deler 🙂 Det er også bare noe med at jeg føler at “jobb” er morsomt når jeg gjør administrative ting, vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det.

 

Hvor lang blir sesong 3 av podden deres?

Vi er nå på episode 10 i sesong 3 (24 totalt, tror jeg?) – jeg tror vi tenker nærmere 20. 🙂

Artister/sanger du liker for tiden og hører mye på?

Madison Beer, elsker “You Don’t Own Me” av Saygrace, Camila Cabello har inntatt 2020-listen, Hailee Steinfeld. Dua Lipa sitt nye album er rått. Selena Gomez. Elsker at det er så mange artister for tiden som gjør sin egen greie og legger så mye kreativitet i musikken – mange av dem som inspirerer meg kreativt for tiden.

Beste apper du bruker til å organisere livet/jobb?

Bruker notater-appen til Apple, har nylig begynt med Microsoft sin To Do-liste for å skrive ned ting jeg skal gjøre (både jobb og privat), bruker Excel til budsjett for jobb og appen “Buddy” til budsjett privat, og “Spark” til mail for øyeblikket.

 

Hvor kjøper du skjønnhetsprodukter for tiden?

Kjøpte sist på Lyko.no. Pleide aldri å handle på nett før, men nå går det noen hundrelapper her og der hjemmefra, gitt.

Hvor kjøper du bøker?

Ark og Adlibris. Også mest på nett for tiden, hehe.

One thought on “Spørsmål og svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *