Solnedgang. Helt nydelig sol.

Solnedgang. Helt nydelig sol. Golden hour deluxe.

Jeg står på balkongen og speider utover landskapet. Nyter lyden av kvitrende fugler, solnedgang og frisk luft. Jeg legger ut en story for nære venner på både Instagram og Snapchat, for å dele opplevelsen.

Jeg tenker på at jeg gjerne skulle vært mer ute, men at etter en tur tidligere i dag så ønsket jeg å sitte inne. Jeg fikk tilbud om å møte noen ute, men der og da passet det ikke for meg. Men nå hadde det kanskje passet litt.

Jeg har tatt det veldig med ro i dag. Sett på TV, snappet med kjæreste og venner, og jeg merker jeg nå kjenner litt på rastløsheten igjen. Men jeg har faktisk ikke kjedet meg så mye, selv om jeg har måttet prøve å finne ut ulike ting å gjøre i dag – men inspirasjonen har kommet ganske fort for ting å finne på.

I skrivende stund sitter jeg og taster på det nye tastaturet til den nyeste iPad Pro. Jeg slo akkurat på viften over stekeplaten for at den skal trekke inn varmluften som kommer fra kjelen der pastaen ligger og ruger.

Jeg tenker på at jeg gleder meg til å se kjæresten igjen. Jeg tenker på at jeg har vært mye med familien de siste dagene. Jeg tenker på at jeg liker litt alene-tid.

Jeg skal strø ost over pastaen. Og med ketchup! Nam.

Nå kjenner jeg pasta-lukten.

På tide å spise middag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *