Hvordan går det?

Utrolig hva en god natts søvn gjør.

Hadde en 11-timers arbeidsdag i går. Det gikk så bra med en av idéene i går til Juliabladet, at vi kjørte på med enda flere idéer, og det måtte vi jo bare få gjort før 1. april var over. 🙂

Det går egentlig veldig bra. Er det lov å si at jeg trives litt med denne livsstilen? Ikke kjenne på å måtte rekke å møte opp til det og det – bare få konsentrert seg om å få gjort de oppgavene som faktisk burde gjøres. Ta det rolig i heimen. Jeg hadde egentlig trengt denne livsstilen 1-2 år etter videregående, hehe. Det er privilegium at vi har en oppgave som er å bli hjemme og vaske hender i rent vann. Hvis du vil donere til charity:water som er en organisasjon som jobber med å gi flere rent vann, en sak jeg har elsket saken til i mange år, trykk her

Jeg var hjemme i 2 uker med kjæresten etter vi kom hjem fra Dubai. Å veksle mellom kjæreste-tid og jobb var jo egentlig litt som himmelen for meg. Så dro han til hjembyen, og jeg tilbringer mye tid hos mine egne foreldre nå.

Men det betyr ikke at jeg ønsker at dette er en situasjon som skal være. Selv om det bringer med seg klart vann og fisker i kanalene i Venezia, mindre forurensing og klar, blå himmel i Beijing, og en mindre stressende hverdag for noen av oss i Oslo – så er det mange som ikke har det bra pga denne situasjonen.

Takk til mamma og pappa som jobber i helsevesenet og står på for mennesker i dag ♥ Dere har en kul jobb, da. En viktig en.

Det beste er vel, som vanlig – å gjøre det man kan for å forminske de negative virkningene? Få ryddet, vasket og sortert i heimen, tilbringe tid med de nærmeste og kanskje til og med å få lagd en tjeneste som kan hjelpe folk i denne tiden. Jeg ser at det er mye kjærlighet som er ute og går (og litt kjefting, men det er jo forhåpentligvis fordi folk vil at alle skal få det bedre).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *