Rolig

Det er fire lyder jeg hører akkurat nå. Fotballreklame på TV-en, viften på kjøkkenet, gaffelen som treffer tallerknen til kjæresten som spiser middag, og fingertuppene som treffer tastaturet i skrivende stund.

Jeg føler meg rolig. Litt urolig, men rolig. Ga det mening? At jeg ikke uroer meg over at jeg kanskje har en smule uro. Men jeg er egentlig rolig. (?)

Dette har vært en fin dag. Solen har lyst opp Oslo så fint. Hadde mange samtaler med fine Hanna. Vi har ofte gode samtaler. Alt fra jobb, idéer og kollega-prat, til dypere ting om livet, som kjærlighet, psykisk helse og venner.

Vi satt først på café og planla månedene framover. Jeg skal reise, hun skal reise, hun skal hjem og skrive bachelor.

Vi var deretter på Sony Music og gjorde et intervju med et intervjuobjekt som hadde god energi, og var i samme rom med en fra Sony Music som har god energi. Jeg digger dem begge, hehe.

Så satt vi oss på café igjen (herregud). Pratet. Jobbet litt.

Etterpå var det to runder ping-pong med Steffen. Og å traske til t-banen for så å dra til Majorstuen. Har kjæresten deres noen gang sittet på venteværelse og jobbet mens du sitter inne i en terapitime? Interessant situasjon. Han tok til og med en liten tur innom timen, kanskje?

Var bare en check-up. Har ikke vært hos psykolog på noen måneder.

Ellers, er jeg glad for at det går bra.

Nå er det Idol-reklame på TV. Jeg gleder meg til det er Idol igjen på fredag. Sånn som da jeg var barn. Idol betydde mye – det var en glede og spenning i hverdagen. Nå begynner jeg å kjenne litt på det samme.

Og jo – forresten! Jeg fikk en skikkelig, skikkelig hyggelig melding i morges. En av mine favorittbrands i hele verden sa noe skikkelig hyggelig og gjorde noe skikkelig hyggelig. ♥


Nå gjør jeg akkurat det han som har satt opp hjemmesiden min sa jeg ikke skulle gjøre: Laste opp bildene i JPG istedenfor PNG som tar større plass. Fordi jeg er lat (selv om jeg er ikke lat nok til å ikke endre på at forsidebilde skal passe forsiden). Hei, Eirik!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *