Nydelig morgen – Hva rakk jeg før kl 9?

Hei og hopp!

Glade, energifulle Tina er på plass ved spisebordet for å fortelle om sin nydelige morgen. ♥

Den nye, hyggelige, alarmlyden fyllt av fugler som kvitrer (hadde selvsagt vært enda bedre med fugler som faktisk kvitret denne morgen – men det er vinter og -2, så litt mye å be om ennå). Gikk rett på mobilen (et triks for å ikke sovne igjen, selv om mange foreslår å ikke gå rett på mobilen). Merket at jeg fort kunne ha sovnet igjen, men det var det bare å stå opp og nyte morgenen!

Dette fikk jeg gjort før kl 9:

  • Drukket vann
  • Sendt noen mailer, og sendt noen meldinger relatert til jobb som sto på to-do listen
  • Drukket appelsinjuice og spist knekkebrød
  • Vannet plantene (FOR en stemning det blir når man gjør dette på morgenkvisten mens solen er på vei oppover!)
  • Gredd håret
  • Pusset tennene
  • Tatt oppvasken
  • Satt på oppvaskmaskinen
  • Strukket på meg

Dette ble gjort på noen gode, omtrentlige 20-25 minutter. Det er mye man kan få gjort på kort tid. Den siste tiden har det blitt litt vel mye stirring på telefonen i sengen i altfor lang tid før jeg sto opp (i tillegg til å ha stått opp senere enn jeg burde…), og jeg merker at det henger en misnøye over meg disse dagene av forskjellige grunner: Ikke få gjort nok tidlig nok, misnøye med å ha stått opp sent, ikke nytt solen nok og sikkert noen ting til. 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *