På jenterommet

Reklame – inneholder to sponsede plagg og rabattkode

Jeg sitter på jenterommet der “YouTube-karrieren” startet. Der jeg bodde og sov natt etter natt da jeg fikk praksisplassen i mitt favorittmagasin som jeg hadde vokst opp med. Rart å tenke på at den yngre generasjonen, eller neste, ikke vokser opp med det samme magasinet.

Kjæresten er i hjembyen sin. Så jeg bor hos mor og far for tiden. De er litt glade for det – det gjør meg glad ♥ Pappa ga meg til og med en stor klem i stad da jeg sa når kjæresten kom hjem igjen, fordi han var lei seg for tanken på at jeg skulle dra igjen. Selv om det bare er 5 minutter unna, hehe…

Jeg kjenner hvor storfornøyd jeg er med at jeg får legge opp dagene selv. At selv om formen var ganske dårlig i dag også, så kunne jeg jobbe noen timer, ta meg en lur, ta et møte, slappe av/jobbe noen timer igjen, bestille pizza, jobbe igjen, og så få en gammel venn på besøk som tok med druer og godt humør. ♥ Jeg klarte ikke å legge opp dagene mine slik før. Jeg var mye mer umoden – selv om jeg likte å tro at jeg var moden. 🙂

Jeg blir varm inni meg av all kjærligheten jeg er omringet med. Kjernefamilien min er ikke stor, men den er av kvalitet, hihi. Vi er de tre musketerer ♥ Og alle de gode vennene mine. De er ikke bare gode mot meg – de er gode mot andre og hverandre. De er ambisiøse. Snille.

Andre tanker jeg har på hjernen for tiden er det neste reisemålet jeg skal til (på en viss måte kan jeg ikke tenke for mye på det, for da overtenker jeg alt som som kan ses på som feil med det – det kan gå så langt at jeg blir trist inni meg fordi f.eks. at ikke alle har muligheten til å reise, og jeg er i en skikkelig høysensitiv periode at hvis jeg tenker på det mer enn 10 sekunder så blir det skikkelig tungt i kropp og hode – men jeg gleder meg til å oppleve og se en helt annen kultur, og sol og D-vitaminer (jeg er ikke så fan av å sole meg, jeg vil bare ha tilgang til naturlig lys i naturens virke fordi det gjør meg så glad)), jeg tenker på at TIX er en ganske god dommer på idol, jeg tenker på at jeg blir skikkelig påvirket av at det er grått vær ute ofte så det er godt jeg har ting å tenke på som gjør at jeg ikke blir helt rar, at gel-lakken på neglene mine har holdt seg superbra i 2 uker, på hvor mye jeg elsker kjæresten min og hvor snill han er og hvor glad jeg er for at han spurte om jeg kunne hente han på busstoppet, på podcasten og om den nye episoden er ferdig med sine tekniske problemer, på at det er mange bra låter som har kommet ut, og at jeg vil se på Modern Family. Det sies jo at vi har 70,000-80,000 tanker iløpet av en dag, men der har dere hvert fall 9 (?) av de. 😬 (Innså nå hvor lite som var jobbrelatert – jeg har blitt veldig flink på å fokusere på andre ting når jeg ikke holder på med jobb, om jeg får si det selv. Eller, tror ikke jeg har vært noe spesielt flink til det – det har bare blitt sånn).

Noen bilder som omhandler den siste tiden. Morsdag (der mor arrangerte morsdagslunsj for andre mødre – herregud, så fin mor jeg har ♥), jobb, podcast, blomster til min mor på morsdagen og meg som bruker en av mine nye gensere fra Chiquelle (sponset – gjelder også den på “dobbelbildet”). Du kan få 20% på alt på Chiquelle med koden Mondelia2020 (gjelder ikke ting på salg fra før av eller skjønnhetsprodukter)).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *