Piano og spa

En spatur på The Thief med basseng og badstue og lysende dusj med en av de du er mest glad i verden? Ja, takk. Dra på spa istedenfor å feste på en nattklubb til kl 3 om natten og bruke de 495 kronene på drikke og taxi? Ja, jeg er glad for at jeg valgte spaturen. Jeg er glad for at jeg har en rolig, men også eventyrlysten kjæreste.

Jeg følte meg sexy da jeg kom hjem. Jeg vet ikke helt hvorfor. Jeg bare kjenner på en skikkelig god selvtillit om dagen. Jeg bruker klær jeg liker. Jeg elsker jobben. Jeg elsker familien og kjæresten og vennene. Jeg elsker livet. Det er ikke perfekt, men jeg elsker livet.

Facetimet 3 ganger med kjæresten etterpå. Vi har så mye å si og så mye å dele. Jeg spiste middagsrester fra mor og far sitt selskap. Jeg hilste på en fyr som også har erfaring med å bygge firma i det selskapet – en som har litt mer erfaring enn meg og har kjøpt hus i en av de fineste gatene i Oslo. Da klokken nærmet seg midnatt var jeg egentlig supertrøtt (og d er jeg fortsatt), men så plutselig fikk jeg lyst til å spille piano. Når jeg spiller piano etter å ha ikke gjort det på lenge pleier jeg å være litt rusten, men denne gangen husket jeg mer enn normalt.

Nå skal jeg ta meg noen glass vann og se på en eller annen serie til jeg sovner. Har noen forslag?

Skrevet natt fra 17. til 18. jan.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *