Det er rart å kjøre her

Det er rart å kjøre her. Kjøre i denne gaten. Opp mot leiligheten jeg bodde i 2-3 år. Leiligheten jeg gledet mrg sånn til å flytte inn i. Nå ble det en stor forandring i livet. Voksenlivet. Studentlivet. Kollektivlivet. Alle festene, matlagingen, minnene, overnattingene, datene.

Og jeg kjenner på meg hvor mye bedre jeg har det nå. Eller, jeg hadde det bra da og – men jeg spør meg selv i dag hva det var jeg holdt på med. Det vsr nok ikke helt ideelt å flytte ut. Men jeg var så gira. Det virket så perfekt. Bygge YouTube-kanaler, sangkarriere og studere. Foreldrene mine bor i Oslo, så det var egentlig lite vits. Jeg hadde nok ikke hatt like mye besøk om jeg fortsatt hadde bodd hjemme. Jeg tror jeg også hadde tatt bedre avgjørelser. Heldigvis hadde jeg gode verdier i behold. Men jeg slet meg selv ut.

Jeg lurer på om jeg ikke hadde flyttet ut, om jeg hadde da sluppet den fæle perioden jeg hadde i fjor.

Det positive, er at jeg kjenner ekstra på hvor bra jeg har det i dag, og hvor glad jeg er for at jeg kom meg ut av den situasjonen.

I dag prøver jeg ikke å rekke alt på en dag. Jeg har én to do-liste som jeg sjekker når jeg kommer på jobb. Men jeg skriver kun ting når jeg MÅ huske noe jeg skal gjøre, noe som jeg ikke så ofte gjør siden jeg gjør det meste med en gang nå. Resten av tiden går til å ta ting som det kommer, være kreativ og ikke prøve å være så overdrevent organisert og strukturert – for det funket ikke for meg. Jeg tror jeg brukte mer tid på å prøve å være det, enn å faktisk være det – å faktisk gjennomføre det.

Noen ganger er det bra å ikke ha så mange alternativer. Alternativer som ser bra ut. Hva om jeg ikke hadde hatt alternativet å flytte ut?

Men man vet aldri hva som hadde skjedd om jeg hadde bodd hjemme. Kanskje jeg hadde blitt påkjørt av en trikk. Ting ville vært annerledes.

Så jeg tenker, at jeg skal være takknemlig for at jeg er i live, har drømmejobben, en familie, venner og kjæreste jeg elsker og setter så pris på, så høyt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *