Tanker etter LA 2019

Jeg kom nylig hjem fra min 4. reise til Los Angeles. Det var ganske spontant, egentlig. Jeg så billige billetter for salg, en venninne spurte om jeg ville bo hos henne, og 2 uker senere satt jeg på flyet til drømmebyen.

Det er nærmere 2 år siden jeg var der sist. Jeg merker hvor mye jeg trenger en LA-dose i blant. Noen føler at de trenger Pepsi Max, snus, en Syden-tur, en fest, en kjæreste, å trene. For meg er det en trengsel etter å være i LA. Hvis jeg ikke er i LA på en stund, kjenner jeg skikkelig på det.

Jeg kjenner faktisk at jeg har mer ro i sjelen. Jeg skal innrømme at jeg har gått nesten hver dag siden høst og lurt på om jeg skulle ha flyttet til LA da jeg fikk sjansen til å gå på et årsstudiet der fra høsten. Jeg har vært litt urolig inni meg da jeg lurte på om jeg kom til å gå rundt senere og lure på om jeg kom til å angre på å ikke ha gjort det.

Men etter å ha dratt til LA nå, så får jeg ikke den følelsen på samme måte lenger. Jeg kjenner jeg er glad for å være hjemme. Sitte på kontoret til Mondelia Media med verdens beste kollegaer. Være med kjæresten. Snakke med foreldrene mine ansikt til ansikt. Nyte en kaffe på Espresso House. Ta kollektivt (selv om det var litt digg med Uber – kjenner ekstra på det når trikken er stappfull). Norskt knekkebrød. Vann i springen.

Jeg er så sykt glad for at jeg dro. Og jeg er så sykt glad for å være hjemme.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *