Kontorforhandlinger og date night

Min erfaring er at når det er overskyet i såpass mange dager og det blir mørkt så fort, så blir psyken min rar og jeg kan føle på vinterdepresjon. Men det har faktisk gått ganske fint så langt i år. Det skyldes vel veldig at jeg er så glad om dagen med jobb, venner og kjæreste, og at jeg da tenker ikke så mye på at det blir mørkt. Jeg tror også en del av det er at jeg vet at jeg skal til en solfylt, fantastisk drømmeby om ikke så lenge. Det gjør at jeg ikke gruer meg til vinteren, liksom.

I går etter jobb var det date night med “Last Christmas” på kino og middag på Olivia (…selv om jeg ikke spiste noe. Jeg sparer, hehe. Også var jeg ikke så sulten, vel å merke).

Nå sitter jeg og forhandler om kontorpriser, og så skal jeg snart på et lørdagsmøte med en av Mondelia Media’s kunder. I kveld blir det bursdagsmiddag for en av vennene mine fra BI, og så skal jeg være med og dekke Skal Vi Danse-finalen. Hele Mondelia Media-gjengen skal dit – det er hovedgrunnen til at jeg gleder meg å dra dit ❤︎

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *