Skikkelig glad-mandag

Jeg sitter på Espresso House og får nesten tårer i øynene over hvor rørt jeg blir.

Jeg var nettopp i møte angående en av artistene Mondelia Media jobber med. Ikke bare er jeg veldig stolt over at jeg tordte å stille kritiske spørsmål der jeg satt med tre litt eldre menn i rommet og være litt skeptisk (det var et hyggelig møte – jeg bare var obs på å spørre om ting jeg lurte på og være litt kritisk), men jeg fikk også kommentarer fra teamet til artisten som gjorde meg så varm i hjerteroten. Jeg føler jeg nesten har fått en til familie. I tillegg betyr det mye for meg at de synes jeg gjør en god jobb.

Jeg har faktisk sittet med hetten og jakken på i en god stund nå – det er høst og det begynner å bli kaaaldt!

I går så var jeg på Nodee og spiste med en god gjeng hvor jeg kun har møtt 2 av dem fra før av. Utrolig koselig!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *