En nydelig søndag

Solen er på vei nedover. Den skinner mellom trærne utenfor rommet. En remix av “Don’t Worry Bout Me” av Zara Larsson sin spiller på Wonderboom-høyttaleren på nattbordet mitt (Diamond Pistols remix – sykt kul!) mens jeg skriver et blogginnlegg. (Oi, der kom “Ain’t My Fault” av ZL på – elsker den. Sykt throwback!).

I dag har vært en fin dag. Var ganske rastløs på morgen, men jeg spiste frokost ute med familien, gikk en tur og fikk gjort en blanding av hobby og jobb da jeg kom hjem – så da roet jeg meg ned litt. Tok også en tur til Tjuvholmen og besøkte min kjære, gode Kari. Vi snakket leeenge, før vi så på Kardashians mens vi spiste knekkebrød med ost. Hun lagde også en aldeles nyydelig cappuchino til meg også. Så heldig jeg er!

Jeg har funnet ut at jeg blir mindre stresset når jeg gjør masse ting. Men det finnes jo en grense, selvsagt. Tror det er det å ikke føle seg helt overveldet av alt man “må gjøre”.

Neste uke blir det diverse legetimer, jobbing – jeg må planlegge litt i og med at jeg har planlagt en tur til utlandet neste uke allerede. Det ble spontant bestemt denne uken, men muligheten dukket opp – og det kan man vel ikke si nei til? 😉

 

 

Forresten – Emma Bråthen kom ut med ny video med Yvonne og meg i dag, hvor vi er åpne om litt ting vi ikke har vært åpne om før, hehe… Klikk HER for å se.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *