Takk, Victoria

Halvparten av veien hjemover gikk til å tenke på at jeg var lei meg, og til å finne ut hvordan jeg skulle gjøre følelsene mine om til ord. Men når jeg satt meg ned for å skrive ble det plutselig litt… Jeg følte meg plutselig ikke så forberedt alikevel.

Hva er det som har skjedd de siste kveldene? De siste kveldene har jeg blitt veldig lei meg, uten noe spesiell grunn (tror jeg). I dag var det kanskje litt grunn til det, men det plagde meg ikke så veldig før jo mer og mer utover kvelden det ble.

Så teit. Når det er så fine solnedganger og jeg har blitt invitert til å være med en gjeng venner/gode mennesker, så går jeg rundt og tenker på at jeg er lei meg. Jeg prøver å gjøre det beste ut av det og snakke med folk og smile. Men jo lenger ut i kvelden vi kom, jo mer var jeg redd for å åpne munnen og for å se folk dypt inn i øynene. Fordi jeg var redd at et snev av “Jeg er lei meg”-følelsene skulle vises.

Ikke for å romantisere det, men det var nesten litt deilig å gå hele veien hjem med triste sanger på øret og tenke på at jeg var lei meg. Ikke prate med noen om det. Jeg føler jeg har pratet nok om det før.

Nå blir jeg i et sånt humør at jeg ikke vil åpne noens meldinger. Jeg vil bare være på rommet mitt og høre på musikk. Tenke på hvor glad jeg ble av lille gullet som jeg møtte i dag igjen, som jeg ikke har sett på flere måneder. Det å sitte på café med henne og bestemoren hennes. Jeg blir så glad av å se Victoria, og se at hun vil være med meg. Hun er en jente med sass, og kanskje det er derfor jeg setter enda mer pris på det. At hun har tillit til meg når hun er en jente som ikke er så lett å lure. Jeg ble faktisk nå i litt bedre humør bare av å tenke på det.

Og de latterfulle øyeblikkene i morges med Heine. Når vi møttes litt før kl 9 i morges i byen. Sto etterpå på badet og sang mens vi filmet noen videoklipp.

Nå ble jeg faktisk i et veldig bedre humør?


Også matchet vi med jakkene våres i dag, tihi.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *