Fredag og feiring

I skrivende stund er kl 10:56 (egt var den 10:55, men noen jeg sitter og jobber med nå trengte litt Photoshop-hjelp. Ikke at jeg er noe photoshop-guru, men I try!). Jeg sitter på Espresso House (when do I not?) og prøver å være til nogenlunde hjelp til sidemannen, og prøver å få unnagjort litt egne ting. Jeg har fått beskjed fra regnskapsfører at det er et par billag som mangler, og jeg prøver å finne dem. Derfor skal man gjøre ting med en gang og ikke utsette, for plutselig må du lete som en gal for å finne ting igjen for å få fikset på ting… 🙂

Etterpå skal jeg til min favorittsalong på Frogner og få fikset håret. Jeg skal nemlig feire bursdagen min i kveld! Det er 50 stk som har trykket “Skal”, og jeg er spent på hvordan det kommer til å bli. Ikke så bekymret, egentlig – jeg vet jeg kjenner fine, gode folk. 🙂 Så jeg har håp om at ikke leiligheten blir rasert i kveld.

En islatte og hvetebolle i dag. Lurer på hvor mye EH har tjent på at jeg er fast kunde hos dem… 😛

Jeg må innom Kiwi og få kjøpt Veet Hårfjerningsvoks. Vet ikke engang hva jeg skal ha på meg i dag, men kjøper det i tilfelle det blir bare legger.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *