Kanskje jeg kan bli bedre på måten jeg oppfører meg på

Kanskje det er ting jeg kan bli bedre på. Ikke bare ferdigheter innenfor f.eks. noe kreativt. Kanskje jeg kan bli bedre på måten jeg oppfører meg på. Kanskje det er en måte jeg kan få de rundt meg til å føle seg bedre, tryggere på. En vinn-vinn-situasjon.

Kanskje jeg kan bli flinkere på å vise de rundt meg at jeg er glad i dem. Kanskje jeg kan ta bedre vare på følgerne mine. Ikke kunngjøre så mye og så ofte. Bli flinkere på å gjøre det jeg sier jeg skal gjøre.

Kanskje jeg ikke skal gjøre ting som blir gjort ved å spille på ting jeg er usikker på. Kanskje jeg kan gi mer til verden. Kanskje jeg kan bli bedre på måten jeg oppfører meg på. Kanskje det ikke bare er kanskje.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *