Oppstartfasen av å bygge en business

Entreprenørskap og å bygge sin egen business er ikke bare-bare. En av grunnene til at jeg valgte å gå fullt ut på firmaet var fordi jeg (trodde jeg) hadde landet noen avtaler i boks i sommer, og så blir noen utsatt/ikke gjort progresjon på den første uken hvor jeg går for fullt inn. Jeg prøver å finne nye idéer og tanker på hvem jeg kan pitche til, men samtidig kommer jeg til å sitte litt i grøften (?) om det plutselig blir progresjon på både avtalene som er halvveis landet, og nye ting jeg pitcher.

Det blir mye venting, og jeg er bare gira å å gjøre ting. Det er derfor jeg også er gira på å poste mer på Instagram og YouTube. Nå er det omtrent et år siden jeg postet på YouTube. Jeg filmet faktisk her om dagen (veldig koselig respons fra seere på Snapchat!), men jeg sitter her “Skal jeg poste det? Skal jeg lage en ny video og heller poste den isteden?”. Ja, jeg tenker for mye.

Jeg prøver også å lære at progresjon er bedre enn perfeksjon.

Sikkert noen som lurer på hvordan jeg har råd til ting nå som jeg er i oppstartfasen: Jeg kan ta ut lønn fra firmaet mitt da jeg tjente litt i fjor, og jeg har en sparekonto. Men det er jo grenser på hvor mye jeg vil ta ut, og hvor lenge/mye jeg vil ta meg råd fra sparekontoen. Jeg vil jo helst også ikke bruke så mye penger på lønn til meg fra firmaet, da jeg vil bruke de pengene på å bygge businessen. Samtidig har jeg jo tjent hver eneste krone som ligger på firmakontoen fra i fjor der selv, så jeg får ikke akkurat dårlig samvittighet om jeg tar ut lønn derfra, men jeg vil helst ikke. 🙂

I kveld blir det to bransjefester. Jeg gleder meg sånn halvveis: Jeg tror det blir hyggelig, men jeg er liksom ikke i super-fest-humør, u get me?

Startet dagen med en powerwalk og smoothie fra The Juicery.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *