Bilder fra de siste dagene

Nå har jeg prøvd å være tålmodig med dette collage-arbeidet, men nå gir tålmodigheten litt opp på det å prøve å laste inn enda flere bilder 🙂

De siste dagene har vært… Bra? Eventfulle, men bra. Jeg merker at jeg trives med et liv hvor det er litt “problemer” i blant, men mer sånn “normale” problemer som man kan lage film om, enn f.eks. problemer med psykisk helse (ikke at man ikke kan lage film om det). Det å ha hatt så stor motgang i et år gjør at andre problemer ikke virker like ille + det hjelper nok litt at jeg endelig klarer å være såpass aktiv med å poste igjen etc.

Etter at jeg skrev det forrige innlegget om angst rundt å poste, tenkte jeg at jeg faktisk skulle slutte med det. Det merkelige? Jeg fikk plutselig et “modighetskick” og begynte å poste igjen – postet til og med tre poster på IG på noen få dager. Stolt av meg selv!

I går var det første jobbdag som fulltid på mitt eget firma. Det blir mye oppfølging og mails i starten, i og med at man er i oppstartsfasen av prosjekter med kunder og det å prøve å få avtaler i boks. Kjenner det kribler i klørne etter å jobbe masse mer og sette i gang, men jeg får vel teste ut tålmodigheten her også og håpe på svar.

Noe jeg har tatt med meg fra å jobbe i Inzpire.me, er de gode rutinene og strukturen i hverdagen. I går våknet jeg 8, redde sengen, gikk en tur, jobbet og var med familie, og deretter venner. I dag startet jeg dagen med å meditere (Kjøpte fullversjonen av Headspace i går! 40% salg, woho), redde sengen i dag og, spiste en sunn frokost og sitter nå og jobber med en venninne på café.

Jeg kjenner jeg er spent og gira på livet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *