En skikkelig bra dag

Skrevet 6. august 2019.

Dette er en dag hvor jeg føler meg produktiv på jobb, er gira på nye idéer, er gira på det neste skrittet i livet, er glad for at jeg har så gode venner og folk å prate med – det kribler litt ekstra i magen i dag pga disse tingene.

Som jeg nevnte i dette innlegget, har rutiner og struktur blitt så viktig del av gleden min for tiden. Ikke bare det å være glad av å stå opp tidlig, men få gjort masse. Også det å jobbe, fordi det er som en slags meditasjon.

Akkurat nå sitter jeg på jobb (ei litta 5 min break til å skrive et innlegg for å få ut følelser og tanker må da vær’a lov), og etterpå skal jeg møte først en bestevenn, og så en annen bestevenn, men som kanskje er noe annet i tillegg til bestevenn, men hva det helt er ennå vet jeg ikke. 🙂 Vi får bare kalle det bestevenn + litt ekstra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *