I skrivende stund

Jeg sitter godt plantet under dynen. Eller, kanskje ikke sånn supergodt plantet siden jeg bøyer meg over macen mens jeg febrilsk (vet egt ikke helt hva “febrilsk” betyr, men følte det passet inn her) taster på tastaturet og lar ordene flyte utover på skjermen.

I dag var jeg på jobb, og så dro jeg en time tidligere (kl 17 – jobber vanligvis til 18 der jeg jobber nå) fordi en jeg kjenner ble innlagt  på sykehus (Det går bra med vedkommende!). Når jeg kom hjem kastet jeg nærmest pizzaen i ovnen, og nøt den sammen med en deilig jordbærsalat etterpå.

Og så spilte jeg sims. Jeg har funnet ut at sims er en så innmarri, sabla god meditasjon for meg – og jeg “angrer” på at jeg ikke gjorde mer av det i de hektiske årene jeg har hatt. Da jeg var liten kunne jeg spille 6 timer om dagen – sikkert noe jeg klarer å gjøre igjen – gi meg noen søndager til så skal vi se!

Etterpå dusjet jeg, passet på å gni shampooen godt inn før det ble Leave In-conditioner fra John Frizza. Skikkelig fornøyd med den.

I morgen (eller, egentlig i dag, siden det i skrivende stund har akkurat passert midnatt) så er det bare 4 dager igjen av internshippet mitt i Inzpire.me. Jeg er skikkelig glad for at jeg startet der, ettersom det minte meg på/lærte meg hvor viktig rutine og struktur i hverdagen er. Så det skal jeg fortsette med når jeg satser for fullt på eget firma. <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *