Hva skjedde? / Jeg håper det blir bedre

Skrevet 22.juli 2019.

Jeg hadde en YouTube-kanal med flere tusen abonnenter og fikk hobbyen min til å bli en deltidsjobb.

Jeg ga ut låter og opptrådte de mens jeg så publikum synge med.

Jeg gikk på en fantastisk skole med en fantastisk gjeng. Spennende fag og ting jeg hadde skikkelig lyst til å lære meg.

Jeg ble med i en TV2-serie som handlet om unge som fulgte drømmene sine.

Jeg reiste masse til New York og LA.

Jeg var redaktør i et ungdomsmagasin.

Og så stoppet det.

Jeg vet ikke helt hva som skjedde. Det var ikke sånn at livet snudde seg opp ned på en dag. Det gikk gradvis. Men plutselig kom det et større smell oppå den gradvise forandringen. Jeg vet ikke hva som skjedde inni hodet mitt. Vinteren 2018 var den verste perioden jeg har opplevd i hele mitt liv.

Og for å være ærlig – så husker jeg ikke hvordan det er å være skikkelig lykkelig.

Jeg er ikke helt frisk ennå. Hver eneste dag sliter jeg fortsatt med mye av det samme. Det går bedre enn i vinter, for nå klarer jeg å håndtere det på en bedre måte.

Kanskje jeg bare må akseptere det. Kanskje det er da man blir lykkelig.

Heldigvis har jeg verdens beste familie og venner. Mat på bordet og et tak over hodet.

Men hjertet gjør vondt. Fordi det i dag er vanskelig å gjøre ting jeg elsker. Det jeg drømte om. Det jeg holdte på med. Det jeg virkelig elsket.

Det jeg håper på nå, er at på samme måte som livet gradvis ble vanskelig, vil jeg at det gradvis skal bli bra igjen. Jeg vil gjerne at det skal bli bra over natten – men det forventer jeg ikke. Det tror jeg ikke helt går.

Vær så snill. Jeg vil bare få den kreative gleden tilbake. Og kanskje til og med klare å jobbe med det ordentlig igjen en dag. En dag det ikke er vanskelig å ta eller redigere et bilde. Å filme og redigere. Jeg prøver. Men det er ikke samme glede i det som før.

Jeg håper det blir bedre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *