Kontor på café og litt tanker om tro

Etter en stressende morgen med problemer telefon og SIM-kort, null oversikt over trikketider og finne et nytt sted, var det deilig å sette seg ned med en islatte og et menneske som stråler av god energi. Aurora og jeg jobber med kreative prosjekter/business for tiden for Mondelia Media. Det er det å finne kunder som vi også kan tilfredsstille mest mulig, og ikke bare tenke på egen gain. Nå begynner vi å gå mot slutten på et prosjekt med en kunde (et selvhjelpskurs), og så er det å følge opp to kunder som har vil starte fra august av.

Sitter på Sunt og Godt på Grünerløkka. Utrolig koselige folk her – fikk gratis juice etterpå!

Etterpå skal jeg filme med Heine igjen (ble så morsom respons på den forrige vi lagde hvor vi reagerer på en gammel musikkvideo med oss!), og så tror jeg at jeg avslår to fest-invites og heller drar på en lovsang-åpen kveld med Sara. 💛 Jeg utforsker mye av det spirituelle/tro for tiden, og synes det er veldig spennende. Jeg har alltid vært åpen for at det finnes en Gud/noe større enn oss og hatt en tro på det, men uten å tenke så mye over det, hvis det gir mening? Det føltes naturlig for meg å konfirmere meg kristelig, men jeg har ikke vært like “praktiserende” som mange andre har vært, så jeg synes det er interessant å være med blant disse miljøene. Jeg tenker at det viktigste er mer å stole på sin egen tro og sitt forhold med Gud enn at det er om å gjøre være mest talende og “praktiserende”, hvis dere skjønner hva jeg mener? Det føles naturlig for meg å tro på en Gud/en større kraft, men det er ting mange gjør og “praktiserer” som jeg kanskje ikke føler like naturlig (ennå).

Gjerne kommenter om du selv har noen tanker rundt dette ❤️ Håper ellers alle har en strålende dag!

One thought on “Kontor på café og litt tanker om tro

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *