Akkurat nå

Skrevet 31. juli.

Akkurat nå sitter jeg på sengen til noen jeg kjenner. Og skriver. Mens han skrur sammen en kommode.

Jeg har vært på jobb i dag. Dette var en av de bedre dagene. Det pleier å være en bra dag på jobb, men dette var en dag hvor jeg innså ekstra hvor fint jeg har det. Og hvor jeg tok mer initiativ. Og delte mye latter med venner. Spise is, chips og tok en øl og cider.

Nå hører jeg Disney-musikk som kommer fra høyttaleren, + egen musikk på hodetelefonene. Hvem sier at man ikke kan multitaske?

Akkurat nå nyter jeg tiden. Ekstra takkenemlig for å ha fått det livet jeg har. Ekstra takknemlig generelt. <3 Bare over “småting” som å kunne kjøre på elektrisk sparkesykkel hit. For at jeg har gode venner og familie. For det meste. <3

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *