Kjærlighet

Innlegget er skrevet tidligere i juli, og tanker/følelser kan ha endret seg siden den tid. Legg også merke til at dette er veldig “løse” tanker, og bare meg som “brainstormer” rundt temaet.

Kjærlighet. Hmm… Hvor skal man begynne?

I det siste har jeg fått erfare veldig nye ting innenfor kjærlighet. Og de er erfaringene er noe jeg ikke har pratet så mye om med folk. Har til og med vært litt forsiktig med å fortelle om det til mine nærmeste. Denne gangen ville jeg finne litt ut av ting selv, og ikke plapre rundt om det som om det er sladder. Det har jeg dårlig erfaring med fra tidligere.

Hva gjør man når man liker noen skikkelig godt, men noe føles feil?

Forhold trenger ikke å være feilfritt for å være et bra og fint forhold. Det trenger ikke være separert fra vonde følelser.

Men hvor går grensen?

Når skal man la noen gå, og når skal man holde fast på noen?

Det trenger ikke å være snakk om et parforhold – det kan være snakk om venner også. Til og med kanskje familiemedlemmer.

Kjærlighet as. Vanskelige greier.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *