Prøver meg på ny bloggplattform

Heia dere!

Den siste tiden har jeg trukket meg ganske mye tilbake og jobber med meg selv (grunnen til at det har blitt postet 0 YT-videoer eller instaposter de siste ukene), men jeg har blitt utrolig inspirert til å skrive, og finner veldig roen i det. Jeg har jo skrevet et par innlegg her i det siste, men:

Jeg ville da prøve meg på en ny plattform og har prøvd å skrive litt på nouw.com/mondelia, så der har jeg da laget et par innlegg. Men så er ubesluttsomme meg litt sånn på “Hvilken plattform skal jeg blogge på?” når jeg egentlig bare vil skrive.

Bare en liten heads up 🙂 Bør vel ikke spille så stor rolle hvor, så lenge jeg gjør.

“Jeg elsker det sekundet man våkner om morgen. Da har jeg ro i kroppen og lager en liten reprise i hodet av hva jeg har drømt i løpet av natten. Så er det lett for at jeg begynner å tenke på alt stresset, og da kan kroppen bli litt urolig. Så det jeg burde bli flinkere på er å reise meg opp fra sengen før det skjer.

Elsker at det var sol i dag. Det gjør så mye med meg når det er fint dagslys! Jeg gikk halvveis, og tok trikken resten av veien for å møte to venner fra barneskolen som jeg ikke har sett på så altfor lenge. Vi satt inne på café og pratet i omtrent to timer. Catchet opp på våres felles venner og gode minner: alt fra ting som skjedde på skolen til barneskole-kjærester.” – Noe jeg skrev på bloggen i dag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *