Klipping, møte, innspilling

I dag har vært en lang dag. Jeg startet dagen med hjemmekontor, og deretter dro for et lunsjmøte med fineste manager Marte. <3 Det er lenge siden vi har hatt noe skikkelig møte, og i dag tok vi bare en casual prat og en typ “statusoppdatering” på hva som skjer for tiden, hvordan vi har det osv. Deretter kom Heine og vi satt og klippet videoer (han hjelper meg med å få en del videoer på plass siden det er en del “bestilte” videoer på lager for Mondelia Media), før han ble med som fotograf for et intervju med Sophie Stray (bare 14 år og signert til Sony Music!) for Juliabladet. Deretter klippet vi et par timer til, dro og spiste, og så dro jeg på innspilling for et samarbeid med Cappelen Damm til 21-22 tiden.

Det er noen ganger jeg ikke innser hvor mye (gøy) som skjer før jeg skriver det ned eller dokumenterer det. Viktig å få fram det man har fått til også. Blir så mye negativ energi på internett – og mye av det glorifiseres også veldig. Jeg liker veldig godt å lese Sophie Elise og Kristine Ullebø sine blogger i det siste ettersom de er så flinke med ord og man føler noe når man leser ordene de har skrevet ned. Enten det er positivt eller ting de føler på. De virker ekstremt reflekterte.

 

“Kode for å importere bloggen min til Nouw: 8372734914”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *