Stressanfall

Wow… Jeg merker at jeg savner å skrive. Savner litt å blogge, faktisk.

YouTube-kanalen ligger nå på rundt 15,700 abonnenter. Film og redigering har jo vært min lidenskap siden jeg var 10 år gammel. Helt siden den gang har jeg visst at det var det jeg ville drive med for resten av livet. Men jeg har også alltid elsket å skrive. Bare fordi jeg ikke bestemte meg for å bli forfatter, betyr det ikke at det ikke også er en lidenskap. Det betyr ikke at jeg ikke elsker det, eller ikke er flink det.

Pheow… For en emosjonell intro, haha. Hei alle sammen! Alt bra? Jeg har jo ikke skrevet her på år og dag. Det har i det siste kriblet en del i fingrene for å skrive, og bloggen har faktisk stukket innom tankeboksen iblant i det siste. Jeg har ikke et mål om å “komme tilbake på bloggfronten”, men jeg har et mål om å skrive her når jeg føler for det. Og i det siste har jeg følt det på ekstra.

Nå skjer det mye for tiden. Jeg er med i YouTube-Norge’s aller første dramaserie, gitt ut min egen neglelakk, har snart 5 eksamener, jobber med musikk og gründer-idéer, jobber fortsatt med å få alt på plass i leiligheten, har meetup med fine seere på lørdag, masse videoplaner for kanalen, og nettopp bestilt flyreise til et av mine favorittsteder i hele verden.

Det er gøy at det er mye som skjer. Men det har også ført til ting kroppen min har kjent på som man kanskje ikke bør kjenne på som 19-åring. På under 1 uke har jeg fått to stressanfall i offentlighet – noe jeg ikke synes er spesielt behagelig, heh. De som kjenner meg vet at jeg hater å gråte i offentlighet. Etter et møte angående strategi for YouTube-kanalen min sto jeg og gråt i telefonen med pappa på t-bane-stasjonen. Mer om denne hendelsen forteller jeg kanskje i en bok en dag.

Men jeg har så fantastiske venner og familie som gjør at det er uutholdelig. Og jeg er villig til å gjøre alt for å nå drømmene mine. “Du har så god tid”, sier de. Men hvorfor ikke gjøre noe med det her og nå? Skal jeg slappe av til jeg “ikke har så god tid”, lenger? Nei – det er bare ikke meg.

Nå er klokken snart 2, og jeg har forelesning i morgen. Ikke så altfor tidlig, heldigvis. Jeg kjenner eksamenspresset godt i brystet nå, men det skal gå fint. Jeg vet det vil ordne seg. Uansett om jeg skulle få A eller stryk på eksamen (helst ikke det siste takk, men).

Håper det går fint med alle dere, om det nå enn skulle være noen som stakk innom her i dag. ❤️ Kanskje dere kan forvente litt flere innlegg etter hvert, hehe. Har også vurdert å lage en hjemmeside med en blogg som ikke er på blogg.no. Rart å tenke på at jeg har vært her siden jeg var 11 år gammel. Det er 8 år siden det, folkens! Så gammel jeg blir. 


 

One thought on “Stressanfall

  1. Sara (perry) says:

    endelig skriver du igjen! Huff, jeg visste ikke om de stressanfallene! I feel you…hadde akkurat det samme i fjor høst. Du er flink, Tina, stå på!!❤

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *