28

10 dager siden jeg allerede skrev “38”? Nå skjønner jeg virkelig ingenting. Det gir mening at det er 28 dager igjen av vgs… Men jeg tror ikke jeg helt forstår hvor fort det går til vi er ferdige? Som Bea sa til meg i stad, føles det sikkert ikke slik ettersom det er mye å gjøre igjen på skolen. Jeg har søren meg 3 av 3 eksamener igjen. Men nok skolesnakk.

Dette er saker jeg vil få gjort innen Mai er over:

♥ Kjøpe boken til Eirin. Er veldig nysgjerrig på “Miss Indepedent”. Hadde egentlig ingen planer om å kjøpe den, men så så jeg den på Ark og ble litt betatt da jeg bladde gjennom sidene. En bok som både gir karriere- og livsstips + ser fin ut? Da kan jeg ikke dy meg! 

♥ Spille inn ferdig musikkvideoen til singelen min som slippes snart. Dette er min høyeste prioritering for uken: Nå gjelder bare å få det gjort! (OG FÅ UT LÅTEN I SAMME SLENG)

♥ Passe på at jeg har sikret 5’eren i naturfag. Hvorfor dukket jeg opp i den timen jeg egentlig ikke skulle være i – akkurat når læreren bestemmer seg for å gi oss en overraskelsesprøve? Artig artig!

♥ Fikse komfyr og internett til den nye leiligheten. Hva er et hjem uten…?

Tror jeg må stoppe der. Når jeg først i gang med å skrive en liste over ting jeg vil gjøre, kan jeg gå så langt at det aldri tar slutt. Men man skal være forsiktig med å være overambisiøs. Eller nei, scratch that: Man må ha et hint av realisme, mener jeg. Jeg ville aldri sagt at det går an å være altfor ambisiøs. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *