38

Nå sitter jeg i klasserommet, og jobber ikke så altfor hardt med øvelse for eksamen. Klassen har den siste timen gått fra å være rundt 10 til rundt 15. Vi er egentlig 32 i klassen. En god 1/3 ligger med hodet ned og mentalt jobber med hangoveren fra rullingen i går kveld. Selv var jeg hjemme fra russegrillings ved midnatt, og hvis jeg er stuptrøtt etter en dyp 6 timers søvn, lurer jeg på hvordan de andre i det hele tatt klarte å sette foten på skolen i dag. Hadde det ikke vært for iskaffen jeg tok med hjemmefra, ville livet i dag vært annerledes.

Det har vel noe med at det er så mye annet enn bare russetiden for meg. På samme måte som jeg lurer på hvordan de klarer det, får jeg noen ganger det spørsmålet tilbake. “Hvordan klarer du å håndtere både russ, eksamen, YouTube-arbeid og ekstra eksamen?” Det er 38 dager igjen av videregående, og jeg står midt oppi alt. Jeg er ikke mest sliten etter den fysiske dansingen i går, men mer mentalt med hvor jeg må plassere energien min til enhver tid. Men jeg klager ikke: For er du sliten etter mye arbeid, vet du at du står på. Jeg ser på det som et vinnende resultat på at jeg gjør noe. Blir man aldri sliten, gjør man kanskje ikke nok?

Selv om jeg er sliten, er jeg glad. Er egentlig veldig takknemlig, rett og slett. Jeg har mye gode ting å reflektere rundt. Den forbaskede 3’eren på eksamen i fjor, ble erstattet med en 5’er på privatisteksamen i går. Den jeg nesten ikke klarte å sove på natten før. Også den nydelige følelsen av å ikke komme opp i nynorsk. Det var 14/32=7/16 sjanse for å komme opp. Oddsene er med meg, hehe…

Også leverte jeg de siste dokumentene i går for filmskolen i New York. Skal jeg seriøst bo i USA i sommeren? Tør nesten ikke å tenke på det før det skjer. Plutselig er det noe galt med visum. Eller så stenges skolen grunnet ran eller brann. Eller begge deler.

Også 10,000 abonnenter – what?! Et drømmende tall YouTube-kanalen nådde her om dagen. Og nå er det allerede 300 flere enn det igjen som har trykket på den røde knappen. Selvfølgelig går jo motivasjonen til topps.

Så det var en liten “akkurat nå”-øyeblikks-innlegg. Har ikke blogget på år og dag. Fokuset har jo vært mest på YouTube den siste tiden, men jeg liker å kunne skrive og dele det en gang i blant. Dele litt tanker og sånt. 

One thought on “38

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *