Long time no see (den tittelen har ingen brukt før)

Ironisk tittel forresten.

Hei dere! Wow, rart å skrive her igjen. Jeg har savnet masse å ha et sted å bare skrive ned tanker, følelser og alt mulig rart en gang i blant. Det var et spørsmål om jeg skulle skaffe meg ny blogg hos en kommersiell aktør, men etter litt møter fram og tilbake, har jeg innsett at jeg ikke vil ha en kommersiell blogg. Jeg vil bare ha et sted å la kraften bak hjernens ord komme ut på “papir” en gang i blant.

Nå har det kommet til et punkt i livet hvor det aldri har skjedd så mye på en gang før – noe jeg sier for hvert år som har gått siden jeg fikk praksisplass i Topp. Som jeg har avslørt i min nyeste vlog så er det et låt-prosjekt på gang, det er siste året på VGS (aka masse eksamener OG russetid), jeg jobber på beinet for å få ut flere videoer i uken på den norske YouTube-kanalen, jeg planlegger mer for musikk-kanalen, det er mange kommende oppdrag for UpCloseTV, jeg søker til skoler for videre studier i Norge og for sommeren i utlandet, neste måned er det årets YouTuber-prisshow på NRK… Og det vanskeligste av alt: Å bli ferdig med alle sesongene av Gossip Girl (ble ferdig her om dagen da, hehe).

Men jeg håndterer det bra. Mye takket være Stine Berntsen som har fungert som en fantastisk mentor ved å gi meg tips til hvordan å struktere alt fra timeplanen, handlingsplaner osv. Denne påskeferien har jeg fått unnagjort mye jobb – men den har blitt tilbrakt med glede fordi jeg driver på med noe jeg elsker. ♥
 


En av mine nyeste vlogger. Sjekk gjerne ut kanalen min HER hvis du ikke har en anelse om hva jeg snakker om, haha.

Håper alt går bra med dere, og at dere får en strålende påske videre. ♥ 

One thought on “Long time no see (den tittelen har ingen brukt før)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *