Oppdatering på framtidsplanene

Heyy fine! 

Sist gang jeg snakket om framtidsplanene, fortalte jeg dere om søknaden min til et universitet i New York. Jeg har alltid vært gira på å studere/bo i utlandet, og bestemte meg for å bare hoppe i det. Men så viste det seg at jeg manglet et par ting for søknaden, og da det kom i kræsj med alt stresset med å få gode karakterer siste året av VGS, YouTube-kanalen min, UpCloseTV ++ følte jeg på meg at det ikke var det jeg ville akkurat nå. Selvfølgelig VIL jeg til New York, men å tilbringe mine 4 neste år der med høye studieutgifter og diverse ting fordi jeg er “redd” for å ikke oppleve ting i utlandet, følte jeg ble litt feil.

Men det å jobbe og reise utenlands er langt ifra slettet fra tankene! Drømmen siden ungdomsskolen var jo filmskole (USC) i Los Angeles, men flere ting endret barndoms-drømmeskolen. Bl.a.: Etter å ha hatt praksisplass i Topp ble jeg mer interessert i journalistikk, den norske YouTube-kanalen begynte å komme seg, og jeg begynte å tenke “Bør jeg velge film som en utdanning?”. Jeg begynte å tenke på å ha en utdanning hvor jeg lærer noe jeg ikke kan lære utenfor skolebenken, ettersom jeg faktisk ser på studier som jus og økonomi som noe spennende. Og det bør jeg vel ta utnytte av, eller? Anyways! Jeg tror det å satse på UpCloseTV de kommende årene + starte med et annet kult prosjekt (som jeg kom på i går faktisk!) kan gi meg kontakter innenfor bransjen i utlandet også. Som da naturligvis kan føre til litt reiser dit… 🙂

I det siste har det vært mye stress med dette av forbedring av karakterer, hvor jeg skal komme inn ++, ettersom framtidsplanene ble litt forandret i siste liten. Slik ser min foreløpige plan ut:

1. Gjøre så godt jeg kan på VGS siste halvår (bare et halvt år igjen??!)

2. Fortsette å satse på den norske YouTube-kanalen

3. Tilbringe sommeren på reise (film-kurs i USA…? 😉 )

Etter sommeren 2016…

4. Studere økonomi på BI

5. Satse på UpCloseTV for fullt

6. Begynne på mitt nye, hemmelige prosjekt… 😉

Dere aner ikke hvor mye jeg gleder meg til å avsløre punkt 6. Og det kommer jeg nok ikke til å avsløre før sommeren, hehe… Etter jeg er ferdig med å studere, vil jeg også prøve å komme meg gradvis tilbake i regissør-stolen. Men herregud da: Alt kan skje! Man kan jo ikke planlegge alt fra punkt til prikke fram i tid, heller… 🙂 Er du like glad i å legge framtidsplaner som meg? Eller er det bare jeg som er gal? Hehe..

3 thoughts on “Oppdatering på framtidsplanene

  1. Maren says:

    Du er ei kul jente som helt sikkert kommer til å få utføre alle dine drømmer etter hvert:). Fine bilder og et topp innlegg:). Ønsker deg en fin kveld:). Her er det håndball som gjelder i kveld, skal du se?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *