En ny start (Ferdig som blogger hos Topp)

Hei dere!

Wow… Det er rart å være tilbake her. Etter over et år som blogger hos Topp (eller ToppGirl, som det heter nå) er reisen over. Jeg skrev et lengre forklaringsinnlegg på den bloggen om nedleggelsen, men bloggen sto oppe kun et godt, par timer før alt ble lagt ned, så var ikke så mange som fikk med seg hva som skjedde.

For å si det kort: Det var en veldig gjensidig avgjørelse. Det er ingen hemmelighet at blader ikke selger like godt lenger, og for min del ble det litt vanskelig til tider å blande både Topp-bloggen og YouTube. 

Planen min nå var egentlig å hoppe over på et helt eget domene, men jeg merker at jeg savner å blogge på blogg.no. Er fortsatt litt i den usikre fasen der, men skal jeg sette opp en skikkelig blogg på eget domene, må jeg få ordnet litt ting først. Skjer veldig mye for tiden, både for min egen YouTube-kanal, jobb, UpCloseTV og på skole-fronten. Det er bare omtrent et halvt år igjen av VGS (Hvordan er det allerede Desember?!), og jeg må gjøre så godt jeg kan her. 🙂 Foreløpig kommer jeg til å bruke dette som blogg hvor jeg legger ut videoene mine + hvis jeg bare føler for å skrive litt tanker, eller ta antrekksbilder.

Så… I’m back! 

Noen av mine siste videoer: 

 

One thought on “En ny start (Ferdig som blogger hos Topp)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *