Naturlig sommer-sminke på 5 min (VIDEO)

Hei dere!

Wow, denne bloggen har jeg ikke postet noe på en ganske lang stund nå… Mitt siste innlegg handlet jo om at jeg ble blogger for magasinet Topp (som nå kaller seg ToppGirl).  Grunnen til at jeg poster innlegg nå her igjen er fordi jeg har den siste tiden laget en del videoer som jeg har lyst til å dele på denne bloggen! Jeg har jo satset veldig mye på YouTube i det siste, og er superglad for å ha blitt med i YouTube-nettverket Nordic Screens.

Derfor starter jeg da med en video som passer bra for sesongen, nemlig glad og naturlig sminkelook på under 5 min! 

Hva synes du om videoen? Bør jeg fortsette å poste videoene mine her? ♥

3 thoughts on “Naturlig sommer-sminke på 5 min (VIDEO)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *