NYHET: TOPP sin nye blogger?!

ENDELIG kan jeg fortelle dere den store nyheten som jeg har ventet på å få fortelle dere i flere måneder! Fra nå av skal jeg blogge på toppmondelia.no, ettersom jeg har vært så heldig å få æren av å bli Topp sin første offisielle blogger!

 

Jeg forklarer så og si det meste i videoen under her 🙂

Håper dere vil følge med på bloggingen min videre på den nye bloggen!

11 thoughts on “NYHET: TOPP sin nye blogger?!

  1. Misspiration says:

    åå, så kult! jeg ser på videoene dine på youtube heele tida! elsker videoene dine! hadde blitt såå takknemlig om du kunne abonnert på kanalen vår om du liker det, og vi blir så utrooolig takknemlig om vi får tomler opp på videoene:)) ha en flott kveld vidre Tina!<3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *