Birthday gurl

Hei folkens! Denne uken fyllte jeg 17, og i helgen hadde jeg bursdagsfeiring! Elsker å kunne leke seg litt ekstra med sminke og antrekk. Har laget et lite inspo-board på SOBAZAAR, som er et sosialt nettverk hvor man kan “love” forskjellige plagg, og hvis man finner noe man liker – kan man også kjøpe det rett fra appen! Jeg har vært så heldig å få være en del av dette nye fenomenet ved å være en YouTuber-representant for appen. Hvor lenge får vi se på, men har hvertfall blitt litt hektet på appen allerede!

Her er et bursdagsantrekk-inspirert antrekk jeg satte sammen på appen. Hva synes dere?

Følg meg gjerne i SOBAZAAR her!

// i samarbeid med SoBazaar

7 thoughts on “Birthday gurl

  1. Sara:)) says:

    Beklager at jeg ikke sa ifra at jeg ikke kunne komme forrige helg.. 🙁 Vi fikk knapt snakket på dagen din, men jaja – jeg håper inderlig at du hadde en fantastisk bursdag fordi du verdens vinduderligste jente på jord! <3 Veldig glad i deg, Tina! Lykke til med prosjektene dine videre! - Sara <3 =:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *