Veldig mye som skjer for tiden

Hei alle søte lesere. Wow, kan ikke tro at det er nesten en måned siden jeg har blogget sist. Det har bare skjedd så altfor mye i det siste. Dette har vært den mest crazye sommerferien noen sinne, og hvorfor vil dere få vite om snart. Kan nemlig ikke si noe ennå, men gleder meg til å fortelle dere alt! Også har jeg fokusert mye på YouTube-kanalen i det siste. Er veldig fornøyd med arbeidet der sålangt, og er så takknemlig for at så mange av dere har gitt positive tilbakemeldinger på videoene! Får så søte meldinger av dere på både Insta, YouTube osv, og det gjør dagen min så utrolig mye!

Jeg kommer med nyheten på bloggen så fort jeg kan. Har hatt veldig lite tid blogging ettersom jeg jobber hver dag hos Topp når jeg ikke er på ferie. Men håper alle har hatt en fantastisk sommer sålangt, nå er det jo under en uke igjen til skolestart for oss fleste! ♥

Her er oversikten over YouTube-videoene som har kommet ut siden sist.

5 thoughts on “Veldig mye som skjer for tiden

  1. Natti says:

    Jeg bare elsker videoene dine, har begynt å se på de nå idag faktisk og er allerede en fast seer/leser. Videoene dine er bare super bra! 🙂
    PS: Gleder meg til nyheten kommer ut på bloggen!

  2. SaraK says:

    Så mange fine videoer! Likte spesielt godt den med sommerfavorittene dine 🙂 Den rosa leppestiften var utrolig fin!
    Hm, lurer på hva nyheten kan være! Kanskje du er med på Det Nye-jenta? Just guessing ^^

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *