These past summerdays

Hei alle sammen! Hvordan går det med dere? I slutten av uken var jeg på fjelltur på Glittertind – fy så slitsomt det var! Tok 5 timer å gå opp, og 3-4 timer å gå ned igjen. Var stekende sol også, så ble heelt solbrent i ansiktet (faktor 20 i solkremen er for altfor lite!!). I morgen setter jeg kursen mot Bergen, og når jeg kommer hjem blir det litt Topp-jobbing før det er enda mer reise. Bloggen har ikke vært en så stor prioritering i det siste, men har jo også mye med at jeg legger ut video èn gang i uken på både min personlige youtubekanal og OurDailyChannel. Har en stor nyhet som jeg gleder meg til å fortelle til dere til høsten, så stay tuuneed! ♥

 

Hvordan har sommeren deres vært sålangt?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *