Prat med Omer & event med Voe

Jeg bør virkelig blogge litt oftere sånn at jeg får fordelt ting i forskjellige innlegg, ettersom det kommer veldig mye på èn gang for tiden merker jeg. De to første dagene denne uken har vært veldig moro og spennende! På mandag intervjuet jeg Omer Bhatti for Topp (intervjuet kan du lese HER). Han var utrolig hyggelig! Han la til å med bilde av oss ut på sin egen Instagram (hehe det var litt gøy da, selvom det ser nesten ut som jeg ikke har hår på hodet).

I går var jeg The Body Shop sin lansering av sine nye BodySorbet-produkter (ikke på grunn av Topp forresten), og da fikk Katja og jeg snakket masse med Voe! Hun var så utrolig hyggelig og jordnær, så det føltes så enkelt å snakke med henne (på starten virket jeg nok litt vel fangirl da jeg utbrøt til henne hvor pen hun er men jaja). I tillegg spurte hun hva jeg hadde gjort med håret mitt, og da sa jeg “ingenting”, var hun sånn “ååh jeg skulle ønske jeg fikk sånne krøller helt naturlig” og jeg følte på en måte at jeg skulle dø der og da. Når ditt blogg-forbilde sier at hun er misunnelig på håret ditt så er jo dagen så og si komplett + Katja sa at jeg hadde blogg, og da sa Emilie at hun skulle sjekke ut bloggen min (what). Jeg kommer med en vlog fra eventet senere i dag, hvor jeg har et lite fangirling-øyeblikk på slutten der, hehe.

 

Nå har jeg en gammel venn fra Tønsberg på besøk. Vi har kost oss med nachos og sjokolade, og i morgen skal vi gjøre noe veldig spennende som jeg gleder meg til å fortelle dere om!

Vlog fra eventet kommer på youtube i kveld, og så poster jeg det på bloggen i morgen! Ha en kjempefin kveld videre alle sammen! ♥

5 thoughts on “Prat med Omer & event med Voe

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *