Video fra VG-lista

Hei alle sammen! Kom nettopp hjem fra en herlig hyttetur med en av mine kjære barndomsvenner. Litt deilig å komme seg vekk fra alt stresset en gang i blant. 🙂 Nå er det en liten stund siden jeg har blogget. Ser mer på blogging nå som noe jeg gjør når jeg har litt ekstra tid til det, men setter veldig pris på dere som fortsatt stikker innom her!

Den siste helgen har vært mye av konserter: først VG-lista på fredag (hvor det ble hele 9 timer i kø), og Cody Simpson-konserten dagen etter. Før Cody-konserten var det Youtuber-meetup, og verdens søteste seer kom bort! Var også kjempehyggelig å treffe både gamle youtuber-venner, og treffe nye. Dette var det første youtuber-møtet jeg hadde vært på som både inneholdt både gutter og jenter – så det var jo koselig! Skal legge ut en vlog fra det senere. 🙂

Fikk jo filmet en del på VG-lista da, så her har dere en film fra det! Morsomt at videoen allerede har fått over 6000 visninger på bare et par dager, haha.

Forresten, Isac Elliot postet artikkelen min fra topp.no på twitteren hans! Det var jo litt morsomt, hehe… Små gleder i hverdagen! ♥♥ Ellers har dagene mine gått til å jobbe mye for Topp-redaksjonen. Trives fortsatt kjempebra der, og nå er det ikke lenge til nummeret med den første saken Ingrid og jeg har skrevet for Topp-bladet kommer ut!

Var du på VG-lista?

2 thoughts on “Video fra VG-lista

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *