Bloggere og fashion-event

I dag har vært en veldig lang (og sosial) dag. Etter å ha jobbet hos Topp, gikk Ingrid og jeg inn på Oslo City for å se på en veske. Så ser jeg plutselig Sophie Elise gå forbi oss og jeg tenker ikke ett sekund før jeg går til henne og begynner å snakke (haha, jeg var litt i hundre da). Jeg fortalte henne at det var min sangvideo hun la ut på bloggen sin, og hun var kjempehyggelig! Hun tok av seg solbrillene sine og sa at det var veldig hyggelig å møte meg osv, selv om hun virket litt i farten. 100% respekt til henne fra meg altså!

Litt senere i kveld dro Bea og jeg på et fashion event for SoBazaar. Der var blant annet bloggeren Kristin (Styleconnection), og hun hadde så sinnsyk kul jakke at jeg måtte spørre hvor den var fra… Hun var også såå hyggelig. Vet ikke hva som går av meg og å snakke med bloggere i dag, men jeg var helt opp i hundre i dag – og hadde sannsyneligvis ikke tordt å snakke med dem som om jeg var en hyper liten unge om jeg hadde fått tid til å tenke, haha.

 
Tina Mondelia og Beatiz Neves strålte på den røde løperen da… Wait what? TULLER. Alle var såå mye mer pen-kledd enn oss… Men det var gøy da, hihi.

Mens alle gikk rundt med champagne-glass kom vi med cola zero. Men jaja, det er litt kult å være de yngste også da, eller hva? Også var vi så heldige å få med oss en goodie-bag hjem med noen godsaker i. Hvem sier nei til gratis-saker, ikke sant? He-he… Vet ikke hva som går av meg i dag, men jeg må virkelig ta et dypt pust og se den nye episoden av PLL i dag. Tusen takk til SoBazaar for invitasjonen!

Hvordan har din dag vært?


Forresten, en liten ting til… Det skal være et Youtuber-meetup på lørdag 21. juni kl 13:00 på Oslo S ved tiger-statuen. Gjerne kom bort og si hei hvis dere har tid! ♥

12 thoughts on “Bloggere og fashion-event

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *