Hvordan style dine naturlige krøller for sommeren

Jeg elsker krøllene mine – men de kan bli et eneste stort rot til tider, og det blir veldig lett flokete. Opptil flere ganger velger jeg bare å rette det fordi det gjør hårdagen min så mye bedre, rett og slett jeg ikke hadde funnet en bra måte å style krøllene mine på og få de til å se definerte ut.

Her om dagen stakk jeg en tur innom H&M, og fant et hårprodukt for de som naturlig har “messy hair”. Jeg bestemte meg for å gi det en sjanse. Første gangen tok jeg altfor mye i og gredde det ikke gjennom håret, så det kjentes utrolig fettete ut. Men i dag prøvde jeg å ta veldig lite om gangen, gre det jevnlig ut gjennom håret, og ta litt hårolje i på slutten. Funket kjempebra, og jeg er mye mer fornøyd med håret mitt og de naturlige krøllene! Hårkremen heter “Messy Stuff” og er fra merket Urban. Produktet kan kjøpes på H&M.


Måtte gjøre bildene litt ekstra lyse for å få større kontrast mellom håret og toppen. 🙂

Så hvis du sliter med det samme, ville jeg anbefale å prøve denne måten. Gjerne test ut med litt forskjellig type hårprodukter og se hva som passer best for deg.

Noen som kanskje finner dette hjelpsomt? ♥

7 thoughts on “Hvordan style dine naturlige krøller for sommeren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *